Σημεία παραλαβής δεμάτων

Θέλετε να κάνετε και εσείς παραγγελία αλλά δεν συνάπτουν οι ελεύθερες ώρες σας με τις ώρες παράδοσης του κούριερ;

Κανένα πρόβλημα!

Μπορείτε τώρα να επιλέξετε γρήγορα και εύκολα ένα από τα παρακάτω σημεία συλλογής δεμάτων της ACS ώστε να παραλάβετε τα πακέτα σας τις ώρες που εσείς επιθυμείτε. Βρείτε τα επιλεγμένα σημεία της ACS εδώ: https://cyp.acscourier.net/en/myacs/my-tools/acs-store-locator/

Εάν επιλέξετε αυτή τη μέθοδο παραλαβής θα πρέπει η πληρωμή να γίνει ηλεκτρονικά.

Για αγορές αξίας άνω των 49 ευρώ, το κόστος αποστολής είναι δωρεάν.

Για αγορές χαμηλότερης αξίας, το κόστος αποστολής είναι 9,90 ευρώ.

Θα λάβετε ένα μήνυμα με λεπτομέρειες την ημέρα που θα φτάσει το δέμα σας στο σημείο παραλαβής (με μορφή SMS ή μέσω Viber).

Σε περίπτωση που δεν παραλάβετε άμεσα το δέμα σας τότε λαμβάνετε επιπλέον ειδοποιήσεις. Την 3η ημέρα από την άφιξη της παραγγελίας γίνεται υπενθύμιση μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας (από την ACS στον παραλήπτη) και την 5η και 8η ημέρα σας αποστέλλεται ξανά υπενθύμιση ως SMS ή ως μήνυμα μέσω Viber.

Σε περίπτωση μη επιτυχούς (κατά την άφιξη) αυτόματης ειδοποίησης (SMS/Viber) του παραλήπτη τότε πραγματοποιείται τηλεφωνική επικοινωνία (από την ACS στον παραλήπτη) την 1η και έπειτα 3η ημέρα μετά την άφιξη της παραγγελίας.

Μπορείτε να παραλάβετε το δέμα σας εντός 10 ημερών απο την ημερομηνία άφιξης του δέματος στο κατάστημα της ACS και ειδοποίησης από το κούριερ (SMS/Viber).

Για την παραλαβή της παραγγελίας από το κατάστημα της ACS, ο παραλήπτης πρέπει πάντα να προσκομίζει ταυτότητα και να υπογράφει.