cy/cms/media/64f83f8d02f3d0.85893862.jpg
Η Medicine μετατρέπει συνηθισμένα, καθημερινά πράγματα σε καλλιτεχνικά προϊόντα μάρκας, εμπνέοντάς μας να δημιουργήσουμε τον δικό μας δημιουργικό κόσμο.
ΜΠΟΥΦΑΝ

ΜΠΟΥΦΑΝ

ΑΞΕΣΟΥΑΡ

ΑΞΕΣΟΥΑΡ

ΠΟΥΛΟΒΕΡ

ΠΟΥΛΟΒΕΡ

Ποιοι είμαστε;
Η Medicine έχει να κάνει με τη δημιουργικότητα, το πάθος και τις εκπληκτικές συνεργασίες. Ο πολιτισμός και η τέχνη αποτελούν πρωταρχικές αξίες για τη μάρκα, οι οποίες προσδίδουν στα ρούχα την πρωτοτυπία και την ατομικότητά τους. Ταυτόχρονα, η Medicine δείχνει ότι μπορείς να εκφραστείς σε διάφορες πτυχές της ζωής, και πάνω απ' όλα μέσα από αυτά που φοράς.

Καλλιτέχνες προσκαλούνται τακτικά να συνεργαστούν, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται συλλογές που ξεχωρίζουν για τα μοναδικά τους σχέδια και τις πρωτότυπες στάμπες. Η μάρκα Medicine είναι μια δημιουργική προσέγγιση της μόδας. Είναι μια προσφορά για όσους θέλουν να ντύνονται σύμφωνα με τις τάσεις χωρίς να πέφτουν σε μια ρουτίνα.
Εικόνα

ART SERIES

Η Medicine συνεργάζεται με καλλιτέχνες και δημιουργεί συλλογές που αποτίουν φόρο τιμής στην τέχνη. Χάρη στις πολυάριθμες συνεργασίες, ξεχωρίζουν με μοναδικά σχέδια και πρωτότυπες στάμπες.

φόρτωση φωτογραφίας: Medicine
Medicine
40.99 €
φόρτωση φωτογραφίας: Μπλούζα Medicine
Μπλούζα Medicine
36.99 €
φόρτωση φωτογραφίας: Πουκάμισο Medicine
Πουκάμισο Medicine
28.99 €
φόρτωση φωτογραφίας: Πουκάμισο Medicine
Πουκάμισο Medicine
32.99 €

Για ποιον είναι η Medicine?

Για όσους δεν φοβούνται τους τολμηρούς συνδυασμούς και θέλουν να εκφράσουν το δικό τους στυλ. Η μάρκα Medicine σε ενθαρρύνει να δημιουργήσεις τη δική σου μοναδική εικόνα. Σου δείχνει πώς να ισορροπήσεις επιδέξια τις τρέχουσες τάσεις με τον εσωτερικό σου εαυτό. Δημιουργώντας συλλογές ρούχων βασισμένες σε μια μοναδική παλέτα χρωμάτων και πρωτότυπα κοψίματα,
που συμπληρώνονται από ενδιαφέροντα αξεσουάρ, η μάρκα σου επιτρέπει να παίξεις με τη μόδα και τις συμβάσεις, κάνοντας όλα τα στοιχεία να εναρμονίζονται τέλεια. Στην Medicine, ο καθένας θα βρει προτάσεις για τον εαυτό του - η μάρκα ισορροπεί ανάμεσα στην κλασική κομψότητα και τις casual λύσεις, προσθέτοντας το δικό της μοναδικό χαρακτήρα.
Εικόνα

ΒΡΕΣ ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΔΑ

Δες τις νέες συλλογές της Medicine, τις τελευταίες τάσεις, τα εποχιακά best seller και τις ειδικές συλλογές για το στυλ σου!

Εικόνα

ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ MEDICINE

Η μάρκα προσφέρει επίσης μοναδικά πράγματα για το σπίτι σου. Ενδιαφέρουσες διακοσμήσεις, υφάσματα με μοτίβα, έπιπλα σπιτιού και, πάνω απ' όλα, πολυάριθμες εμπνεύσεις σχεδιασμού.

φόρτωση φωτογραφίας: Βαμβακερά πανιά κουζίνας Medicine 2-pack
Βαμβακερά πανιά κουζίνας Medicine 2-pack
11.99 €
φόρτωση φωτογραφίας: Μπολ σερβιρίσματος Medicine
Μπολ σερβιρίσματος Medicine
32.90 €
-20% ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
φόρτωση φωτογραφίας: Medicine Σετ βαμβακερά κλινοσκεπάσματα Commercial
Medicine Σετ βαμβακερά κλινοσκεπάσματα Commercial
60.99 €
φόρτωση φωτογραφίας: Διαχυτής αρώματος Medicine
Διαχυτής αρώματος Medicine
17.99 €
ΣΤΥΛ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΟ

ΣΤΥΛ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΟ

Κάτι μοντέρνο και πρακτικό και για το κουτάβι σου.

POP ICONS

POP ICONS

Εμβληματικά σύμβολα μεταφέρονται σε βαμβακερά μπλουζάκια και όχι μόνο.