Μέθοδοι παράδοσης

Courier

Οι αποστολές πραγματοποιούνται μέσω της εταιρείας ταχυμεταφορών ACS.

Κόστος παράδοσης

Αν η παραγγελία είναι ίση ή και υπερβαίνει σε αξία τα 50 ευρώ, το κόστος παράδοσης είναι δωρεάν.

Αν η παραγγελία είναι χαμηλότερης αξίας των 50 ευρώτο κόστος παράδοσης είναι 9,90 ευρώ. 

Εάν το προϊόν δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 30 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής.

Τα επιστρεφόμενα προϊόντα δεν πρέπει να φέρουν ίχνη χρήσης, πρέπει να βρίσκονται στην πρωτότυπη συσκευασία τους και με δική τους ετικέτα.

Χρόνος παράδοσης

Ο χρόνος παράδοσης εξαρτάται από την μεταφορική εταιρία που παραδίδει τις αποστολές μας.
O χρόνος παράδοσης κυμαίνεται από 5 έως 8 εργάσιμες ημέρες.

Χρόνος αποστολής

Ο χρόνος αποστολής εξαρτάται από την ώρα που θα ολοκληρωθεί μία παραγγελία. 

Εάν πραγματοποιήσετε μία παραγγελία μέχρι τις 10:30 π.μ ελληνική ώρα τις εργάσιμες ημέρες, η παραγγελία θα αποσταλλεί την ίδια μέρα. 

Εάν πραγματοποιήσετε μία παραγγελία από τις 10:30 π.μ ελληνική ώρα και έπειτα, η παραγγελία θα αποσταλλεί την επόμενη εργάσιμη ημέρα. 

Συχνές ερωτήσεις

- Μπορώ να έχω την παραγγελία μου το Σάββατο; 

Επί του παρόντος, επιτρέπεται η παράδοση παραγγελιών μόνο τις εργάσιμες ημέρες.

- Θα επικοινωνήσει μαζί μου ο κούριερ πριν την παράδοση; 

Οι ταχυμεταφορείς δεν υποχρεούνται να επικοινωνήσουν με τον παραλήπτη της αποστολής πριν από την παράδοση, επομένως δεν είμαστε σε θέση να το εγγυηθούμε. Αυτή είναι μια ατομική επιλογή του κούριερ, αλλά από την εμπειρία μπορούμε να πούμε ότι συνήθως ο κούριερ καλεί τον παραλήπτη πριν από την παράδοση (συνήθως νωρίς το πρωί της ίδιας ημέρας).

 

Σημεία παραλαβής δεμάτων

Θέλετε να κάνετε και εσείς παραγγελία αλλά δεν συνάπτουν οι ελεύθερες ώρες σας με τις ώρες παράδοσης του κούριερ;

Κανένα πρόβλημα!

Μπορείτε τώρα να επιλέξετε γρήγορα και εύκολα ένα από τα παρακάτω σημεία συλλογής δεμάτων της ACS ώστε να παραλάβετε τα πακέτα σας τις ώρες που εσείς επιθυμείτε. Βρείτε τα επιλεγμένα σημεία της ACS εδώ: https://cyp.acscourier.net/en/myacs/my-tools/acs-store-locator/

Εάν επιλέξετε αυτή τη μέθοδο παραλαβής θα πρέπει η πληρωμή να γίνει ηλεκτρονικά.

Για αγορές αξίας άνω 50 ευρώ (χωρίς τα μεταφορικά τέλη), το κόστος αποστολής είναι δωρεάν.

Για αγορές αξίας κάτω των 50 ευρώ, το κόστος αποστολής είναι 9,90 ευρώ.

Θα λάβετε ένα μήνυμα με λεπτομέρειες την ημέρα που θα φτάσει το δέμα σας στο σημείο παραλαβής (με μορφή SMS ή μέσω Viber).

Σε περίπτωση που δεν παραλάβετε άμεσα το δέμα σας τότε λαμβάνετε επιπλέον ειδοποιήσεις. Την 3η ημέρα από την άφιξη της παραγγελίας γίνεται υπενθύμιση μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας (από την ACS στον παραλήπτη) και την 5η και 8η ημέρα σας αποστέλλεται ξανά υπενθύμιση ως SMS ή ως μήνυμα μέσω Viber.

Σε περίπτωση μη επιτυχούς (κατά την άφιξη) αυτόματης ειδοποίησης (SMS/Viber) του παραλήπτη τότε πραγματοποιείται τηλεφωνική επικοινωνία (από την ACS στον παραλήπτη) την 1η και έπειτα 3η ημέρα μετά την άφιξη της παραγγελίας.

Μπορείτε να παραλάβετε το δέμα σας εντός 10 ημερών απο την ημερομηνία άφιξης του δέματος στο κατάστημα της ACS και ειδοποίησης από το κούριερ (SMS/Viber).

Για την παραλαβή της παραγγελίας από το κατάστημα της ACS, ο παραλήπτης πρέπει πάντα να προσκομίζει ταυτότητα και να υπογράφει.