Επιστροφή προϊόντων

ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑΤΕΙΝΕΙ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΑΓΟΡΩΝ ΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ. ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΤΕ ΧΩΡΙΣ ΔΙΣΤΑΓΜΟ, ΕΧΕΤΕ ΧΡΟΝΟ ΕΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2024! 

Θέλετε επιστροφή προϊόντων; Είναι απλό!

 • Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα αγορασμένα αγαθά εντός 30 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του δέματος.
 • Δυστυχώς η αλλαγή προιόντων δεν είναι εφικτή. Μπορείτε ωστόσο να ακολουθήσετε τη διαδικασία επιστροφής και να προβείτε σε νέα παραγγελία του προϊόντος που επιθυμείτε.
 • Δεν χρειάζεται καν να δώσετε ένα λόγο για να επιστρέψετε ένα προϊόν, αλλά ακόμα και να γνωρίζουμε τέτοιου είδους πληροφορίες - θα τις χρησιμοποιήσουμε για να προετοιμάσουμε μια προσφορά και να βελτιώσουμε τη λειτουργία του καταστήματος.
 • Σας συνιστούμε ανεπιφύλακτα να πληρώσετε για την παραγγελία σας ηλεκτρονικά. Ετσι, αποφεύγετε πρόσθετα έξοδα (τραπεζική προμήθεια) κατά την επιστροφή χρημάτων στο λογαριασμό σας. Αυτό ισχύει στην περίπτωση που αποφασίσετε να επιστρέψετε την παραγγελία σας, την οποία έχετε πληρώσει με αντικαταβολή.

Βήμα προς βήμα - πώς να επιστρέψετε τα αγαθά;
Ανάλογα με την αξία της παραγγελίας σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μία από τις δύο επιλογές επιστροφής:

Για παραγγελία με αξία ίση και άνω των 50 € (εκτός από τα μεταφορικά τέλη):

Α. ΔΩΡΕΑΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΣΩ COURIER

Β. ΔΩΡΕΑΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ACS

Για παραγγελία κάτω των 50 € :

Γ. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΕΞΟΔΑ

                                                                                                       

Α. ΔΩΡΕΑΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΣΩ COURIER

 • Εάν η αξία της παραγγελίας είναι άνω των 50 ευρώ (χωρίς τα μεταφορικά τέλη), μπορείτε να επωφεληθείτε από μια δωρεάν επιστροφή.
 • Πριν ξεκινήσετε τη διαδικασία δωρεάν επιστροφής, συνδεθείτε στο ANSWEAR.com.cy και κάντε κλικ στην καρτέλα Επιστροφή. Στη συνέχεια, συμπληρώστε τα υποχρεωτικά πεδία.
 • Μπορείτε να επιστρέψετε πολλές παραγγελίες κάθε φορά που πληρούν τις προϋποθέσεις για δωρεάν επιστροφή (εφόσον η αξία της παραγγελίας υπερβαίνει τα €50 και δεν έχουν υπερβεί οι 30 ημέρες από την ημερομηνία της παράδοσης). Στην καρτέλα Επιστροφές, θα υπάρχει μια πλήρης λίστα παραγγελιών που πληρούν τις προϋποθέσεις για δωρεάν επιστροφή.
 • Συμπληρώστε τη φόρμα επιστροφής που επισυνάπτεται στην αποστολή.
 • Παρακαλούμε κολλήστε την αυτοκόλλητη ετικέτα που θα βρείτε στη φόρμα επιστροφής, στο εξωτερικό του δέματος σας.
 • H περισυλλογή του δέματος πραγματοποιείται σε 1-3 εργάσιμες ημέρες.
 • Ο Πελάτης ευθύνεται για οποιαδήποτε μείωση της αξίας των αγαθών σύμφωνα με τους Answear.com.cy νομικούς κανονισμούς. Θα είμαστε ευγνώμονες εάν επιστρέψετε τα αγαθά σε μας στην αρχική συσκευασία από τον κατασκευαστή.
 • Σε περίπτωση που αντιμετωπίζετε προβλήματα με την παραλαβή της επιστροφής σας μέσω courier, επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών της Answear.

 

Θυμηθείτε:    

* Μπορείτε επίσης να συμπληρώσετε και να στείλετε το Έντυπο Υπαναχώρησης ή οποιαδήποτε άλλη σαφή δήλωση υπαναχώρησης ηλεκτρονικά στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου [email protected].

* Η επιστροφή χρημάτων διαρκεί 5-14 ημέρες σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.     

 

Β. ΔΩΡΕΑΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ACS

     Εάν η αξία της παραγγελίας είναι ίση και άνω των 50 ευρώ (χωρίς τα μεταφορικά τέλη), μπορείτε να επωφεληθείτε από μια δωρεάν επιστροφή.

• Μπορείτε να επιστρέψετε πολλές παραγγελίες κάθε φορά που πληρούν τις προϋποθέσεις για δωρεάν επιστροφή (εφόσον η αξία της κάθε παραγγελίας η αξία της παραγγελίας είναι ίση και άνω των 50 ευρώ (χωρίς τα μεταφορικά τέλη) και δεν έχουν υπερβεί οι 30 ημέρες από την ημερομηνία της παράδοσης).Συμπληρώστε τη φόρμα επιστροφής.
• Φυλλάξτε για μετέπειτα χρήση την αυτοκόλλητη ετικέτα που εμπεριέχεται στο αρχικό δέμα. (ΠΡΟΣΟΧΗ! Η συγκεκριμένη αυτοκόλλητη ετικιέτα χρησιμοποιείται μόνο σε αυτή τη διαδικασία επιστροφής).
• Τοποθετήστε τα συσκευασμένα είδη μαζί με τη φόρμα στο δέμα.
• Ο Πελάτης ευθύνεται για οποιαδήποτε μείωση της αξίας των αγαθών σύμφωνα με τους Answear.gr νομικούς κανονισμούς. Θα είμαστε ευγνώμονες εάν επιστρέψετε τα αγαθά σε μας στην αρχική συσκευασία από τον κατασκευαστή.
• Έχοντας ασφαλίσει το δέμα, κολλήστε την αυτοκόλλητη ετικέτα στο εξωτερικό του.
• Το δέμα σας είναι έτοιμο και μπορείτε να το μεταφέρετε σε ένα από τα σημεία επιστροφής. Μπορείτε να αναζητήσετε διαθέσιμα σημεία εδώ: https://cyp.acscourier.net/en/myacs/my-tools/acs-store-locator/
• Παρακαλώ έχετε κατά νου πως η ισχύς της ετικέτας επιστροφής είναι 30 ημέρες από τη στιγμή της δημιουργίας της παραγγελίας.
• Οι αποστολές που αποστέλλονται με οποιονδήποτε άλλο τρόπο δεν είναι σε θέση να αναληφθούν.
• Σε περίπτωση που αντιμετωπίζετε δυσκολία στην συγκεκριμένη διαδικασία, επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών της Answear.

Θυμηθείτε:

* Παρακαλούμε επισυνάψτε το συμπληρωμένο "Έντυπο Επιστροφής" (φόρμα επιστροφής) στο πακέτο.
* Η επιστροφή χρημάτων διαρκεί 5-14 ημέρες σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.
* Δεν χρειάζεται να επισυνάψετε την απόδειξη πληρωμής

                                                                                                           

Γ. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΕΞΟΔΑ

 • Εάν έχετε κάνει μια παραγγελία ως εγγεγραμμένος χρήστης και η αξία της παραγγελίας σας είναι κάτω των  €50, μπορείτε να επιστρέψετε τα αγαθά με δικά σας έξοδα. Συμπληρώστε τη φόρμα επιστροφής που επισυνάπτεται στην αποστολή. Μπορείτε επίσης να την κατεβάσετε ΕΔΩ>
 • Μπορείτε ακόμα να συμπληρώσετε και να στείλετε ηλεκτρονικά τη Φόρμα Επιστροφής ή οποιαδήποτε άλλη σαφή δήλωση υπαναχώρησης.
 • Ο Πελάτης ευθύνεται για οποιαδήποτε μείωση της αξίας των αγαθών σύμφωνα με τους Answear.com.cy νομικούς κανονισμούς. Θα είμαστε ευγνώμονες εάν επιστρέψετε τα αγαθά σε μας στην αρχική συσκευασία από τον κατασκευαστή.
 • Τοποθετήστε τα συσκευασμένα είδη μαζί με τη φόρμα επισροφής μέσα στο δέμα. Οι αποστολές που αποστέλλονται με οποιονδήποτε άλλο τρόπο δεν είναι σε θέση να αναληφθούν.
 • Αποστολή των εμπορευμάτων σε:

ANSWEAR.com.cy

Βάρκιζας 14

Λευκωσία 2033, Κύπρος


με τη σημείωση "Answear.com.cy - Επιστροφή"

 

Θυμηθείτε:

* Παρακαλούμε επισυνάψτε το συμπληρωμένο "Έντυπο Επιστροφής" στο πακέτο.
* Η επιστροφή χρημάτων διαρκεί 5-14 ημέρες σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.
* Τα ταχυδρομικά έξοδα που σχετίζονται με την επιστροφή αγαθών δεν επιστρέφονται σε εσάς.
* Λόγω της ασφάλειας της αποστολής και της ταχύτητας της παράδοσης, συνιστούμε την αποστολή των προϊόντων μέσω εταιρείας ταχυμεταφοράς ή ταχυδρομείου χρησιμοποιώντας την επιλογή "Επιβεβαίωση αποστολής" ή "Συστημένο πακέτο".
* Δεν χρειάζεται να επισυνάψετε την απόδειξη πληρωμής.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ